Лазар в плен на седем перли

Лазар в плен на седем перли

Лазар е един от изпълнителите, които пленяват с широка усмивка и перфектна физика. Не е тайна, че неговата вътрешна хармония се дължи на позитивизъм, спорт и разходки сред природата. Певецът неведнъж е казвал, че Нейно Величество Природата притежава онази невидима сила, която те регенерира и ти дава глътка свеж въздух. Едно от любимите му места, които няма да му омръзне да посещава отново и отново, са Седемте рилски езера, изумителни планински перли, събрали цялата красота на Рила.

Разположени са между 2100 и 2500 метра надморска височина и носят името на формата си - Сълзата, Окото, Бъбрека, Близнака, Трилистника, Рибното и Долното. Водите на езерата се оттичат едно в друго и дават началото на река Джерман. Любопитна легенда е свързана с образуването им. Някога там живеели гиганти – съпруг и съпруга. Животът им бил прекрасен, изпълнен с красотата на планинските възвишения и хармонията на семейството. Завидели им другите великани и разрушили дома им. Младият великан загинал в битката, защитавайки дома си, а от сълзите на невестата му се образували приказните езера.

Освен с красиви гледки, Лазар ще зарадва своите почитатели и с нов музикален проект, който ще се появи в края на лятото. Изпълнителят разкри пред www.planeta.tv, че новото му парче е комерсиално, с поп звучене. Клипът вече е заснет, така че обратното броене до премиерата започва.

КАТЕГОРИИ