Летни музикални емоции с Лазар от Малдивите

Летни музикални емоции с Лазар от Малдивите

С много лятно настроение и морски емоции ни зарежда новия видеоклип на Лазар – “Връща ти се”. В песента с вокали участва и Алана. Музиката и текста на “Връща ти се” са на самия изпълнител, аранжимента е направен от Калин Димитров, а видеоклипа е заснет в Малдивите.

“Приятели, надявам се да ви хареса! Благодаря на всички замесени! Бъдете здрави и готино лято…”, обърна се Лазар към своите почитатели.

2
За www.planeta.tv Лазар разкри част от тайните, около създаването на песента и заснемането на видеото:

“Мелодията ми хрумна в средата на юли, Калин Димитров бе много бърз и направи страхотен аранжимент, а в края на месеца с приятели заминахме за Малдивите на ваканция. Точно там и снимахме видеоклипа. Интересното е, че всички кадри са заснети с телефон. Днес технологиите предразполагат да се снима и по този начин, картината да се обработи и всичко да изглежда повече от добре.”

3
Такава е и оценката на зрители и слушатели. Феновете не крия адмирациите си за “Връща ти се”:

“Добро завръщане за Лазар, приятна песен, хубав текст, всичко 6… Вижда се, че е изпята от сърце… Песента ни напомня, че животът е един кръговрат… Хубава песен, Лазар се завърша ударно! Ще бъде един от хитовете това лято… Много ми харесва песента на Лазар и не я спирам да я слушам. Продължавай да правиш още повече музика…”

КАТЕГОРИИ