Мария Петрова чества творчески юбилей

Мария Петрова чества творчески юбилей

През 2015 година Примата на старата градска песен - Мария Петрова отбелязва творчески юбилей. Певицата празнува 20 години на музикалната сцена, в които успя да се наложи като емблема в този жанр. По този повод, в официалната си страница във Facebook, Мария Петрова сподели и поздрави своите почитатели с един от първите си записи в музикална компания “Пайнер” - популярната шлагерна мелодия “Пей ми песен за душата”.
През всички тези години звездата упорита работи и създава нови песни, с които радва почитателите си. Тя неведнъж е споделяла, че се радва, че е избрала да твори в стилистиката на старата градска песен.

“За пореден път се убедих, че съм избрала да творя за най-сантименталния жанр, който е неподвластен на времето”, не крие изпълнителката.

В навечерието на Коледните и Новогодишни празници, телевизия “Планета” и Мария Петрова зарадваха зрителите с една невероятна празнична импресия, озаглавена “Приказна нощ” по едноименната новогодишна песен на Мария Петрова. Съвсем скоро изпълнителката ще зарадва своите почитатели и с нови песни.

КАТЕГОРИИ