Музикален уикенд за българите в чужбина

Музикален уикенд за българите в чужбина

Изключително богат на концерти в чужбина за звездите на телевизия “Планета“ е този уикенд. Нашите сънародници зад граница ще имат възможност да аплодират 5 любими имена в българската музика – Джена, Малина, Илиян, Соня Немска и Кали. Те ще бъдат гости, както в няколко европейски града, така също и зад Океана. Празничните емоции стартират с първия концерт от второто турне на Малина в Америка. Мястото на срещата е Ню Йорк на 21 септември, където българите отдавна очакват звездата на музикална компания “Пайнер“.

Самата тя също не крие вълнението си, че за втори път има възможност да посети САЩ. След първото си посещение там през 2015 г., това се превръща в любима дестинация за Малина. Още повече, че концертите й се превръщат в истински празник за душата на всички гости и се помнят дълго. На 22 септември изпълнителката отново ще е на сцената, този път в Чикаго.

Още един концерт в петъчната вечер ще направи този уикенд незабравим. Джена ще гостува в Уникат-2 в Лондон, за да подари много добро настроение на българската общност във Великобритания.

Сънародниците ни в Холандия и Германия ще отбележат Деня на Независимостта на България с Илиян и Соня Немска, които са гости съответно в Хага и във Франкфурт на 22 септември.

В неделя Кали ще е гост-звезда в Турция, за зарадва с горещи хитове гостите на Балканския Панаир в Бурса.

КАТЕГОРИИ