На 30 октомври рожденичка е Мария Петрова

На 30 октомври рожденичка е Мария Петрова

На 30 октомври рожден ден празнува Примата на старата градска песен и доайен в музикална компания “Пайнер“, Мария Петрова. Певицата е любим изпълнител на поколения българи, които не пропускат да я поздравят и да отправят сърдечните си пожелания към нея по повод празника. Ще зарадваме публиката и с новината, че певицата подготвя нова песен. Засега подробностите остават в тайна, но със сигурност изненадата ще бъде повече от приятна. До появата й, всички, които харесват песните на Мария Петрова ще имат възможност да се радват на вече популярните и обичани видеоклипове на звездата в ефира на музикалните канали “Планета” и “Планета Фолк“. Днес програмата на медиите също е посветена на изпълнителката и ще включва много заглавия от репертоара й.

Своя рожден ден Мария Петрова ще отбележи в Ловеч, в компанията на своето семейство. Заедно с нея в този специален ден ще бъдат синът й, дъщеря й и внука й, които са подготвили много приятни изненади за рожденичката.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Мария Петрова, като й пожелават много здраве, късмет и творческо вдъхновение!

 

КАТЕГОРИИ