Трио Сопрано: В нас има още много музика и безброй неизпяти песни

Трио Сопрано: В нас има още много музика и безброй неизпяти песни

На 26 февруари Трио Сопрано навърши 12 години от създаването си. Датата завинаги ще остане специална, както за Петя Вардева, Биляна Андрончева и Габриела Пеева, така и за техните почитатели. Пред www.planeta.tv, Петя споделя, че за създаването на музикалната формация се е вдъхновила от Тримата тенори – Лучано Павароти, Хосе Карерас и Пласидо Доминго, и така е решила да създаде българско дамско трио. През тези 12 години красивите и талантливи дами изграждат свой собствен стил, който обединява от една страна класически репертоар с модерно иновативно звучене и собствени песни от друга страна. За Трио Сопрано вестник “Труд“ пише:

“Да слушаш изпълнение на Трио “Сопрано” е удоволствие три в едно - и за очите, и за ушите и за духа”, а почитателите на формацията са категорични, че това е най-точното определение за това уникално музикално явление в българската музика.


Петя, Биляна и Габриела не пропуснаха да споделят своя празник и с последователите си в социалните мрежи, а равносметката им звучи така:

“Поглеждаме назад с усмивка и си спомняме за всичко преживяно до тук - пътувания, сцени, събития, емоции и толкова много музика! За тези 12 години сме споделяли най-щастливите моменти от Вашия живот - сватби, юбилеи, кръщенета, фирмени годишнини и още толкова много. Ставахме част от Вашите спомени и Вие от нашите! Толкова сме щастливи, че с появата си сме Ви изненадвали, усмихвали, понякога и разплаквали, защото в този момент и ние сме изживявали същата емоция...“

“Занапред си пожелаваме само здраве за нас и всички около нас и много късмет! Готови сме за още много! В нас има още много музика и още безброй неизпяти песни! Обичаме Ви и Ви благодарим за подкрепата през всички тези години! Не от едно - от три сърца!“, откровени са изпълнителките.

Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ поздравяват Трио Сопрано по повод тяхната 12-та годишнина на музикалната сцена с пожелания да са здрави, вдъхновени и да продължават да радват публиката с хубава музика!

 

КАТЕГОРИИ