Цветелина Янева отново изненада почитателите си

Цветелина Янева отново изненада почитателите си

Многобройните почитатели на Цветелина Янева знаят, че когато и да обърнат поглед към нейните профили в социалните мрежи, винаги могат да видят нещо красиво и стилно. Изминалото лято отново донесе подобни кадри, но голямата изненада за всички са последните снимки, които певицата сподели.

За съжаление на аудиторията, локацията, където те са направени, не се разкрива в публикациите, но определено става въпрос за място, което е впечатляващо. Феновете се питат дали снимките, дело на фотографа Костадин Кръстев – Коко не са част от предстоящ проект, но засега Цветелина Янева не издава отговора на този въпрос. Меломаните обаче са категорични в желанието си да чуят нов хит от звездата на телевизия “Планета“ час по-скоро.

Предишното заглавие, което тя поднесе на публиката е песента “Бой, бой“. Сингълът бе промотиран на Международния ден на жената - 8 март, а видеоклипът остави без дъх зрителите в портала за видеосподеляне YouTube и в ефира на Planeta 4K. От тогава до днес, “Бой, бой“ неизменно присъства в музикалните класации, а е предпочитано заглавие и в стрийминг платформите.

 

КАТЕГОРИИ