Звездите на “Планета” пеят в Неделино

Звездите на “Планета” пеят в Неделино

Двадесет и първият Национален фолклорен фестивал за двугласно пеене и народна песен с международно участие тази година се провежда на 2, 3 и 4 септември. Той се организира от община Неделино и Министерството на културата и в него могат да участват деца, младежи, девойки, учители по музика, свирачи и танцьори от цялата страна, разпределени в пет възрастови групи.
Наред с конкурсната програма, организаторите на Фестивала са се погрижили да поканят и много специални гости в трите вечери. Най-многобройни са звездите на телевизия “Планета”, като започнем от водещата на музикалното събитие – Галина Димитрова, позната от предаванията “Автограф”, “Планета Топ 20” и “20 години “Планета” и завършим с големите музикални звезди на “Пайнер”.
2
Гости в първата фестивална вечер на 2 септември ще бъдат Веселин Маринов и Глория. Бардът на българската шлагерна музика ще се качи на сцената в Неделино от 21.00 часа, а рециталът на Глория започва точно в 22.00 ч. В събота – 3 септември, специален гост на участници и публика е Анелия, а в неделя рецитал от 21.30 часа ще изнесе Преслава.

КАТЕГОРИИ