“Музика в мен” - красива приказка, поднесена от Цветелина Янева и Ищар

“Музика в мен” - красива приказка, поднесена от Цветелина Янева и Ищар

Цветелина Янева и Ищар поднесоха своя първи общ проект, който носи заглавието “Музика в мен”. Изключителнта песен и впечатляващ видеоклип успяха да грабнат публиката, а меломаните заляха интернет пространството с множество положителни коментари.
Автор на музиката и аранжимента е Велислав Драганински, а българският текст е дело на Мариета Ангелова. Записите на песента са реализирани в Париж, клипът е заснет край морския бряг във Варна. Режисьор на видеото е Николай Нанков, който залага на много символика и поднася вътрешния свят на героите с красиви кадри, носещи невероятна емоция.
CvetelinaQneva081012“Музика в мен” е дългоочаквана песен, за която Цветелина Янева анонсира преди време. Това е поредният проект, който е белязан от неиния собствен почерк и успя да докосне феновете. Изключителната колаборация между двете звезди категорично е сред най-впечатляващите песни за 2015 година, а мнението на почитателите е, че тя ще успее да се превърне в златен хит, който години наред ще се слуша и ще остави отпечатък в сърцата на хората.

КАТЕГОРИИ