Албумът “Пясъчни кули” на Глория вече е факт

Албумът “Пясъчни кули” на Глория вече е факт

От днес, в музикалната мрежа в цялата страна можете да откриете най-новия албум на Глория – “Пясъчни кули”. Както певицата вече сподели, неговата поява е специален подарък за многобройните й почитатели в навечерието на рождения й ден. Музикалният проект съдържа 12 песни, сред които са безспорните хитове на звездата от последните няколко години - “Двойна игра”, “Убиваш на място”, “Пулс”, “Безсъние/ Insomnia”, “Обратно броене”, “Криле” и др. Запазено място в албума имат и едноименната балада, дала заглавието на проекта, както и последният до момента дует на Глория и Симона Загорова – “Ако счупят всяка нота”.
“Като буря”, “Изсвирете нещо ударно” и “Прегърни ме” са новите заглавия в албума, които със сигурност ще се превърнат в любими на феновете. По музиката на песните от албума, Глория е обединила своите творчески идеи с различни композитори, сред които са Калин Димитров, Димитър Петров, Светослав Лобошки и Дани Манолова. В този албум дъщерята на Глория – Симона се проявява за пръв път и като композитор на една от песните – “Буря”. По отношение на текстовете Глория и Мариета Ангелова отново са творческият тандем, излял душата си в рими.
На 28 юни, когато Глория празнува своя рожден ден, телевизия “Планета” ще излъчи премиерно музикалния филм “Пясъчни кули”, в който певицата разказва интересни подробности за създаването на песните от албума.

КАТЕГОРИИ