Емануела и Константин атакуват лятото с дует

Емануела и Константин атакуват лятото с дует

Емануела не остави за дълго в тайна за своите почитатели най-новия си проект, който я събра в дует с нейния колега Константин. Тя публикува в официалния си профил във Facebook снимки от бекстейджа на снимките на най-новия им клип. От кадрите става ясно, че се готви нещо горещо и интересно. Любопитството на техните почитатели вече е събудено и те вече са в очакване на премиерата на лентата.

И двамата са луди глави, които обичат предизвикателствата, а феновете им ги обсипват с комплименти за решението им да направят общ дует. И Емануела, и Константин имат дуети със свои колеги, които бързо се превърнаха в хитове. Интересно е какво ще ни предложат този път. Премиерата на клипа ще бъде в разгара на лятото, но едно е ясно още отсега, че това ще е следващата песен, която ще се бори за хит на Лято 2016.
Наред с многобройните си музикални изяви този сезон и двамата не пропускат да се насладят на хубавото време в компанията на своите семейства.

Дали край морския бряг или в градските паркове, на кратки или по-дълги ваканции, за тях е важно да бъдат с обичаните хора.

КАТЕГОРИИ