Емануела затвърди позициите си с “Втори дом”

Емануела затвърди позициите си с “Втори дом”

Без съмнение Емануела е една от най-интересните и провокативни изпълнителки и през 2023 година. Поредното доказателство за това са най-новата песен и видеоклип на певицата. Само за няколко часа след официалната си премиера, видеото на “Втори дом” трайно се настани в челото на българския трендинг на YouTube. Феновете на Емануела пък буквално изригнаха:

“Красота, талант, визия, креативност… Не знам някой да не харесва Емануела. Тази жена е като лекарство. Пусне ли ново парче и веднага ми се вдига настроението от раз… Уникална песен. Само за няколко часа и вече е в класацията “Набиращи популярност”… Няма слабо тази жена! Сама си е конкуренция! Невероятна, както винаги!”

2
“Втори дом” е по музика и аранжимент на Даниел Ганев и текст на Петя Радева и Емануела. Режисьор на видеоклипа е Иван Димитров – Torex, сценарист - Никола Иванов, а оператор - Радослав Гочев. Първата live-премиера на песента беляза старта на уикенд парти настроението. В столичен клуб Емануела представи “Втори дом” на живо пред публиката и получи безкрайни аплодисменти.

КАТЕГОРИИ