Морска музикална фиеста за звездите на телевизия “Планета”

Морска музикална фиеста за звездите на телевизия “Планета”

В разгара на лятото звездите на телевизия “Планета” са желани гости в морските клубове, където купонът е много горещ и изпълнен с хубаво настроение. И този уикенд няма да бъде изключение за изкушените от попфолка, които ще купонясват с летните хитове на “Пайнер” край морето. В събота любимецът от новата вълна в попфолка, Галин, ще радва със своите песни публиката в Grand Club De Luxe Multiplace в Слънчев бряг. Щастливата младоженка, Джена, също ще бъде специален гост в Слънчев бряг. Тя ще бъде в центъра на купона в Live Club Folk Vision.

Третата звезда на музикална компания “Пайнер”, която ще гостува в Слънчев бряг е Преслава. Тя ще представи своя летен хит “Няма да ти пиша” на сцената в “Планета Пайнер Клуб”. Фики пък ще нажежава страстите в La Piovra в Приморско.
Галин и Фики ще останат на морето и в неделя, за да радват със своите песни почитателите на попфолка, които са решили да съчетаят плажа с танци в морските клубове. Изпълнителят “На Египет Фараона” ще бъде гост на “Час Пик” във Варна, а Фики е специален гост на Plazza Dance в Бургас. Оперното Трио Сопрано ще зарадват с ангелските си гласове почитателите на класическата музика в Созопол.

А рожденичката Татяна ще празнува заедно със своите фенове в механа “Вълчан войвода” в Приморско. 

КАТЕГОРИИ