“Психопатия” – новата песен и видеоклип на Данна

“Психопатия” – новата песен и видеоклип на Данна

В навечерието на уикенда Данна зарадва своите почитатели с нова песен и видеоклип. Музикалният проект се появява тъкмо навреме – веднага след завръщането на певицата от концертни изяви в САЩ. С настъпването на есента започват и нова порция музикални срещи на Данна с пленените от поп-фолка фенове. За “Психопатия” Данна сподели:

“Това е нашата нова песен, преживяна, преминала през душите на целия екип!”, обърна се към своите почитатели Данна и допълни: “Платена реклама няма да има, купени лайкове и коментари също. Знаем, че е модерно, но явно сме ретро. Ще разчитаме на хиляди развълнувани хора, които усещат музиката така, както ние я усещаме. ПР ходове няма да има, ако е стигнало до сърцето ви, значи сме на прав път. Това е нашия ретро ПР. Приятно слушане!”

2
Веднага след премиерата на “Психопатия” приятели и почитатели побързаха да поздравят певицата:

“Успех, мила моя”, първа написа нейната колежка Малката, а Алекс Робов допълни: “Успех, талантливо момиче!... Данна, изпяването ти е несравнимо, на много високо ниво! Това е песен, която разкрива потенциала ти и красотата на гласа ти. Продължавай в същия дух! Успех ти желая! Заслужаваш го! – коментират и феновете на младата певица и допълват: Уникална песен… Няма такъв глас… Данна е толкова талантлива, любимата ми певица от младите таланти… Това вече е песен, с която ще оставиш твоя почерк, песен с която ще те разпознават и след години. Браво, невероятен проект…”

Тази събота вечер Данна ще бъде гост на публиката в Габрово и тогава 100 % ще прозвучи и “Психопатия”.

КАТЕГОРИИ