Райна с незабравим концерт на Големия BG събор в Чикаго

Райна с незабравим концерт на Големия BG събор в Чикаго

Над 4000 души се събраха на 11 юни на Големия BG събор в Чикаго, където музикален гост бе Райна. Звездата на телевизия “Планета” получи специална покана да присъства на това уникално по рода си събитие, което се превърна в незабравим празник за всички българи-родолюбци. Поводът бе 140-та годишнина от Априлската епопея и трагичната гибел на Христо Ботев, а организатори на родолюбивото събитие са Mотоклуб “Хайдути” и вестник BG VOICE - новинарският лидер в САЩ и Канада.
Началото Райна постави с изпълнение на вечната българска песен “Македонско девойче”, а последваха и още много обичани фолклорни мелодии. Високите температури не “уплашиха” гостите, които се хванаха на кръшно българско хоро.

“Само българин може да играе български хора на температура от 37 градуса под жаркото обедно слънце, на другия край на света. За мен беше чест и удоволствие. Благодаря ви!”, сподели след концерта Райна.

След Чикаго, за звездата на музикална компания “Пайнер” предстои среща и с българите в Денвър, щата Колорадо, където тя ще гостува на 17 юни в ресторант National.

КАТЕГОРИИ