Валя в трескава подготовка за концерта на Шабан и Весна във Видин

Валя в трескава подготовка за концерта на Шабан и Весна във Видин

Само седмица остава дo големия концерт на сръбските легенди Шабан Шаулич и Весна Змиянац във Видин, на който гост-изпълнител ще е Валя. Певицата е в трескава подготовка за това събитие, което ще се случи на 24 юни, петък на стадион “Георги Бенковски” във Видин. Изпълнителката на “Как ли да те моля” усилено подбира репертоар, които да представи пред публиката във Видин, като е подготвила и изненада за присъстващите. За тоалетите, с които певицата ще се появи на стадиона се грижи нейната колежка Есил Дюран, която е подбрала ефектни дрехи за нея. 
Началото на концерта ще постави именно Валя, която ще подгрее публиката преди да се качат на сцената сръбските легенди. Певицата бе избрана от сръбските си колеги, които са забелязали нейните певчески способности и доброто изпълнение на сръбски хитове, които Валя пее по време на нейни участия от години.

Организаторите на събитието обещават на публиката, че сръбските легенди Шабан Шаулич и Весна Змиянац, заедно с Валя ще направят над 3-часов лайф в крайдунавския град. Стадионът във Видин се очаква да събере многохилядна публика, която ще покаже как се забавляват хората в България.
Междувременно червенокосата певица си взе няколко дни почивка и направи първите  слънчеви бани за тази година. Тя прекара няколко дни близо до морето, като по този начин реши да релаксира и да се подготви за концерта във Видин, който е на 24 юни, петък на стадион “Георги Бенковски” от 20:00 ч.

КАТЕГОРИИ