Анелия: Българските автори са на изключително високо ниво

Анелия: Българските автори са на изключително високо ниво

“Много често ми се е случвало да говоря с текстописец и да разкажа някоя моя си лична история. Обикновено винаги се водя от емоциите, от чувствата си. Но това не означава, че музиката ми робува на личния ми живот. Но едно съм установила – от сърце ли е една песен, тя се усеща от публиката” – това споделя Анелия пред онлайн издание.

Само преди броени дни изпълнителката представи третия си дует с Илиян. Песента “Сърцето ще плати” успя да грабне сърцата на феновете и се радва на голямо внимание. Текстът е изключително емоционален и докосна меломаните.
В края на август Анелия пя на една сцена с Цеца, а двете звезди успяха да се запознаят лично. Изпълнителката на музикална компания “Пайнер” е щастлива от факта, че все повече народи извън България слушат нашата музика.

“Хубаво е, когато и хора извън България оценяват нашето творчество, виждат, че сме достатъчно упорити и талантливи и създаваме невероятна музика. Смея да твърдя, че българските автори са на изключително високо ниво”, категорична е Анелия.

Фотограф: Теди Грозданов

КАТЕГОРИИ